Let op, wijziging! Optie "Bezorgen in de regio": dit vindt alleen op woensdag en zaterdag plaats en bij besteding vanaf € 15,00!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Kaasgereedschap & cadeaus

Er zijn geen producten in deze categorie.

Kaasgereedschap & cadeaus

Ook voor al uw kaasgereedschap of presentatiemateriaal kunt u bij kaasverzenden.nl terecht. De beste kazen verdienen ook het beste gereedschap! Zoekt u een leuk of origineel cadeau, dan kunt u bij kaasverzenden.nl altijd slagen. Het is ook mogelijk uw kaasplateau of cadeau geheel naar wens zelf samen te stellen. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

100% specialist
Al meer dan 100 jaar is Boska producent van cheesewares. 
Het assortiment bestaat o.a. uit kaasschaven, kaasraspen, kaasfondues, kaasplateaus en kaasrullers. Kwaliteit staat voor beide hoog in het vaandel en daarom werken kaasverzenden.nl (Verheijen kaas & delicatessen) en Boska al tientallen jaren samen. Mocht een product ontbreken op onze site, dan is het altijd mogelijk dit aan te geven bij onze klantenservice. De klantenservice van kaasverzenden.nl staat u graag te woord om informatie omtrent het product te verschaffen en deze eventueel voor u te bestellen.

Cadeaus & Relatiegeschenken
Bij kaasverzenden.nl is het ook mogelijk zelf kaaspakketten of cadeaus samen te stellen. Of u nu slechts een enkel op maat gemaakt pakket zoekt of meerdere pakketten voor uw bedrijf , het is allemaal mogelijk.
Kaasverzenden.nl adviseert u graag!

×
×
×
×
×
×
×