Let op, wijziging! Optie "Bezorgen in de regio": dit vindt alleen op woensdag en zaterdag plaats en bij besteding vanaf € 15,00!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Noord Hollandse kaas

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Graskaas Een jonge romig zachte jonge Noord Hollandse kaas. De opvallend romige smaak komt tot stand doordat de kaas gegarandeerd op authentieke wijze met 100% zuivere Noord Hollandse melk is bereid. De rijpingstijd van deze jonge kaas is 4 weken...
€2,88 per 250 gram
Jong belegen Nr 2 is een milde 6 weken gerijpte Jong Belegen kaas. Deze kaas heeft een iets vollere smaak en stevige structuur dan de Jonge Noord-Hollandse Kaas, maar blijft relatief mild en toegankelijk. De kaas bevat is licht frui..
€2,50 per 250 gram
Nr 3 Jong Belegen 16kg Deze jong belegen kaas heeft een rijpingstijd van 8-10 weken. Is voller van smaak, dan zijn voorgangers nr 1 en nr 2, maar nog steeds mild en zeer toegankelijk. ..
€3,75 per 250 gram
Nr 4 Belegen kaas Belegen Noord Hollandse is een belegen kaas met een rijping van minimaal 6 maanden. Bereid uit Noord Hollandse melk, waardoor deze belegen kaas ook romig blijft. Deze kaas is een echte Hollandse specialiteit. ..
€4,13 per 250 gram
Nr 5 Goed Belegen Goed belegen Noord Hollandse kaas heeft ruim 1 maand langer gerijpt, dan zijn voorganger nr 4 belegen kaas. Bereid uit Noord Hollandse melk, waardoor deze goed belegen kaas ook romig blijft. Deze kaas is een echte Hollandse ..
€4,25 per 250 gram
Nr 6 Extra Belegen 16kg Deze Extra Belegen Noord-Hollandse Kaas is een echt regioproduct. Verwacht een lekkere, volle, pikante kaas die heerlijk is op brood. De volle smaak is afkomstig van de koeien uit de Beemster die op het groene grasland..
€4,50 per 250 gram
Nr 7 Oude kaas 16kg Oude Noord-Hollandse Kaas heeft twaalf maanden gerijpt. Het zoutige karakter van een oude kaas, droog en stevig qua structuur en indringende, volle smaak maken tot een heerlijke kaas voor allerlei toepassingen. ..
€4,75 per 250 gram

Noord Hollandse kaas

Wist u dat de lekkerste kaas ter wereld gemaakt wordt door de CONO Kaasmakers? Al 85 jaar verkopen wij kaasverzenden.nl (Verheijen kaas & delicatessen) alleen de allerbeste en smaakvolste 16kg kazen uit Noord Holland, die voor ons speciaal worden geselecteerd. Daarnaast snijden wij in tegenstelling tot bijvoorbeeld supermarkten onze kazen altijd vers af en strijden wij tegen smaakvervlakking.

Beschermd streekprodukt
Noord-Hollandse kaas is dus een wereldkaas van eigen bodem. De Europese Unie heeft dit beloond met een bijzonder predikaat: een Beschermde Oorsprongsbenaming. Deze kwaliteitsbeoordeling is vergelijkbaar met het beroemde Franse A.O.C. (Appellation d'Origine Contrôlée). Het predikaat garandeert en beschermt het unieke karakter van dit bijzondere streekproduct.

Smaak
De bijzondere smaak van Noord-Hollandse kaas ontstaat al bij de bron: het gras, omdat de weiden eeuwen geleden nog binnenzee waren, bevat de grond een unieke samenstelling. De zilte grond en de altijd aanwezige zeewind zijn een ideale voedingsbodem voor mals gras. Dit levert superieure melk op. Natuurlijk met een zilt tintje, waardoor de kaas later minder hoeft te worden gezout. Hierdoor kan Noord-Hollandse kaas uitblinken in romigheid! Elke Noord-Hollandse kaas wordt geproduceerd en gerijpt binnen de Noord-Hollandse provinciegrenzen. Alleen de kaasmakerij in Noord-Holland bezit het geheime originele recept, dat zorgt voor dat kenmerkende romige karakter en het verfijnde nootachtige accent. Hiermee smaakt Noord-Hollandse kaas duidelijk anders dan andere Goudse kazen. Dat komt ook doordat rijpingstadia niet aan de hand van leeftijd worden benoemd, maar aan smaak en consistentie. Pas wanneer de kaasmeesters vinden dat deze perfect zijn, mag Noord-Hollandse kaas het kaaspakhuis verlaten. Daarbij is nog onderscheid te maken in 12kg en 16kg kazen. De laatst genoemde kazen hebben door de grotere omvang de meeste smaak en zijn daardoor al 85 jaar onze favorieten van kaasverzenden.nl (Verheijen kaas & delicatessen)!

CONO Kaasmakers, de lekkerste kaas op de beste manier!
Al meer dan honderd jaar werken de veehouders en CONO kaasmeesters samen om hun best te doen om de lekkerste kaas te maken; uniek zijn in smaak en smedigheid. De beste zijn dat doe je niet alleen, dat doe je samen. Zo maken zij de lekkerste kaas om met elkaar van te genieten. Wat geheel aansluit bij onze visie!

De Missie en visie
Met echte aandacht voor mens, natuur en milieu maakt CONO op onze eigen ambachtelijke wijze de kaas. 
Smaakvolle en eerlijke producten genieten ook de voorkeur van onze bewuste klanten en consumenten. Daarom strijden wij dus tegen smaakvervlakking, zijn we samen toonaangevend op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan ook wij voor een eerlijke marge in de hele keten. Zie ook 
Blije koeien, blije boeren en blije aarde.

Unesco Werelderfgoed
In 1999 is de Beemsterpolder uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. 

×
×
×
×
×
×
×