Let op, wijziging! Optie "Bezorgen in de regio": dit vindt alleen op woensdag en zaterdag plaats en bij besteding vanaf € 15,00!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Kruidenkazen

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Jonge komijnekaas Jonge 'komijnekaas' is 4 weken gerijpt, mild van smaak en met een heerlijke aroma van exotische komijnzaadjes. Een traktatie voor op je boterham en uitstekend te gebruiken in ovengerechten! ..
€4,00 per 250 gram
Belegen komijnekaas Belegen 'komijnekaas' is 8 weken gerijpt, vol van smaak en met een heerlijke aroma van exotische komijnzaadjes. Een traktatie voor op je boterham en uitstekend te gebruiken in ovengerechten! ..
€3,75 per 250 gram
Oude komijnekaas Pittige oude kaas met een subtiele aroma van komijnzaadjes. Een ware traktatie en goed snijdbaar met de kaasschaaf!   ..
€4,12 per 250 gram
Geen kaas, maar formaggio. Boerenkaas met een Italiaans tintje. Proef een vleugje Mediterrannee door knoflook, olijven en de zontomaatjes. Stremsel: Vegetarisch ..
€4,50 per 250 gram
Boeren Leidse 20+ komijn Boeren Leidse is een magere boerenkaas, die al eeuwen oud is. De eerste kaas die door VOC schepen kon worden meegenomen, dankzij het lagere vetpercentage. Doordat de afgeroomde rauwe koemelk zoveel smaak heeft en door de t..
€4,50 per 250 gram

Kruidenkazen

Hollandse kazen met kruiden zijn smaakvolle toevoegingen in het assortiment van de traditionele kazen. Consumenten zijn vaak aan het zoeken naar iets aparts voor een kaasplankje, wat net anders is dan ‘de standaard Hollandse kaas’. De kazen van kaasverzenden.nl zijn uitstekende keuzes hiervoor. Door hun verrassende smaak en opmerkelijke verschijning zullen deze speciale kazen ieder kaasplankje veranderen.

Koe- en Geitenmelk
Kaasverzenden.nl heeft een ruim assortiment kruidenkazen voor u beschikbaar gemaakt van zowel koe- als geitenmelk. Ons ruime assortiment biedt voor iedereen wat. Wij spelen met kleur en smaak. Deze zorgen ervoor, door gebruik te maken van volledig natuurlijke ingrediënten, dat iedereen zijn favoriet in het kaasverzenden.nl assortiment kan vinden.

Proef de kracht van kruiden in deze ambachtelijke kazen!

×
×
×
×
×
×
×