In verband met enorme drukte bij PostNL verzenden wij tot nader order geen bestellingen. Bezorgen in de regio is wel mogelijk.
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Bio-vegetarisch

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Geitenkaas Jong Belegen Maximaal 9 weken oud, romig met een zachte en zoete smaak. Tevens geschikt voor vegetariers.  ..
€4,50 per 250 gram
Geitenkaas Belegen Vertroeteld gedurende een rijping van 20 – 28 weken. Heerlijk uit het vuistje…. daar geniet je echt van! Dierlijk stremsel komt er niet aan te pas, dus ook perfect voor vegetariërs.  ..
€4,75 per 250 gram
Geitenkaas Oud Deze kaas heeft 10 – 12 maanden in alle rust voor u liggen rijpen. Na al die maanden nog steeds met een zoetje in de smaak, zeer bijzonder, maar toch toegankelijk! Dierlijk stremsel komt er niet aan te pas, dus ook perfect voor vege..
€5,00 per 250 gram
Geen kaas, maar formaggio. Boerenkaas met een Italiaans tintje. Proef een vleugje Mediterrannee door knoflook, olijven en de zontomaatjes. Stremsel: Vegetarisch ..
€3,74 per 250 gram
Geitenkaas tuinkruiden Al het goede van pure geitenkaas met een aangenaam vleugje knoflook, snippertjes bieslook en selderij. Gemaakt met de melk van de 2000 eigen geiten van kaasmakerij Klaver uit West-Friesland. De ideale kaas voor brunches, pic..
€4,13 per 250 gram

Bio-vegetarisch

×
×
×
×
×
×
×