Let op, wijziging! Optie "Bezorgen in de regio": dit vindt alleen op woensdag en zaterdag plaats en bij besteding vanaf € 15,00!
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Verzending en bezorging

Hoe wordt de ka​as verpakt en hoe kan ik deze het beste bewaren?
Na ontvangst van uw bestelling wordt de kaas altijd vers afgesneden en meteen vacuüm verpakt. Daarna wordt deze in een doos verpakt en klaar gemaakt voor verzending. Bij bestellingen richting het buitenland voegen wij speciale koelelementen toe, zodat deze altijd vers aankomt. Bij aankomst kunt u het beste de kaas meteen in de koelkast leggen. Zolang de verpakking gesloten en de kaas gekoeld blijft kunt u de kaas minimaal 6 weken bewaren. Zelfs na de periode van 6 weken mits nog in de verpakking kan de kaas nog weken goed blijven. Op het moment dat u de vacuüm verpakking opent, is het raadzaam dat u de kaas goed verpakt in het bijgeleverde kaaspapier. Bij het afsnijden van de kaas kunt u het beste iedere keer een andere zijde van de kaas gebruiken, dan blijft het altijd vers en u voorkomt uitdroging en smaakverlies.

Hoe werkt de bezorging?
Besteld u vòòr 16.00 uur dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Met uitzondering van het weekend en feestdagen, dan is de verzenddag altijd de eerst volgende werkdag. Onze pakketten worden verzonden via Post.nl. De genoemde verzendtijden op onze site zijn indicaties, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Wanneer u de bestelling niet binnen de opgegeven levertijd heeft ontvangen, kunt u het beste nog twee tot drie dagen wachten. Als u na deze periode nog niets heeft ontvangen. Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan een onderzoek starten bij PostNL. Het kan zo zijn dat er onverwachte vertragingen zijn bij de post. Hier hebben wij geen invloed op. Als blijkt uit onderzoek bij PostNL, dat het pakket niet traceerbaar is, dan heeft u recht op volledige terugbetaling. Voor de vertraging bij PostNL heeft u geen recht op een terugbetaling.

Verzendkosten?
Gratis bezorging in de regio: - ’s-Hertogenbosch, Engelen, Empel/Gewande, Hintham, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Nieuwkuijk, Vlijmen, Haarsteeg, Rosmalen, Berlicum/Middelrode, Den Dungen, St. Michielsgestel, Boxtel, Hedel, Velddriel en Kerkdriel.

Verzendkosten Nederland:

Bestellingen tot €35,00 - Bezorgkosten €6,75

Bestellingen boven €35,00 - Bezorgkosten GRATIS.

 

×
×
×
×
×
×
×