Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Delicatessen

Weergave: Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Cacciatore Galbani Galbanetto is de historische worst van Galbani. Gemaakt van het beste varkensvlees met een intense smaak van noten, knoflook en peper. ..
€4,95 per stuk
Natuurhoeve smeerkaas Geit Ambachtelijk bereide smeerkaas. ..
€1,95 per stuk

Delicatessen

Ook kaasverzenden.nl heeft vele delicatessen in het assortiment. De term delicatessen is in de Nederlandse taal het meervoud van delicatesse , maar is in de Engelse taal en vooral in Noord-Amerika en Australië, ingeburgerd als de naam voor een etablissement waar "delicatessen", oftewel lekkere hapjes en maaltijden worden verkocht, vaak geprepareerd en vaak ook genuttigd. In het dagelijks leven spreekt men meestal van een deli, een woord dat ook connotaties heeft met het Engelse woord delicious (heerlijk). 

Tapenade 
Tapenade is van origine een dikke koude saus bereid uit olijven en kappertjes. Van oorsprong is het een Provençaals product. De naam is afkomstig van tapéno, Provençaals voor kappertje. Tapenade wordt ook vaak gebruikt in de keuken in andere Europese landen, onder andere als borrelhapje (op een toastje), broodbeleg, pastasaus en dressing. Tapenade is een van de vele gerechten die in de mediterrane keuken worden gebruikt, tomaten tapenade en pesto op basis van basilicum zijn de meest bekendste.

Olijven
De olijf is de vrucht van de olijfboom. De olijf zelf wordt gegeten en uit de pit en het vruchtvlees wordt olijfolie gewonnen. De olijf is traditioneel en ook vandaag de dag nog een van de belangrijkste landbouwproducten van onder andere de landen rond de Middellandse Zee.
Het verschil tussen de groene en de zwarte olijven berust op hun mate van rijpheid. De groene olijven worden geplukt nog voor ze rijp zijn en de zwarte olijven rijpen aan de tak. Een natuurlijk gerijpte olijf heeft een helderbruine tot donkerbruine, bijna paarse kleur. 

Brabantse specialiteiten
Brabant staat bekend om zijn vele specialiteiten waaronder zult, balkenbrij en bossche beuling.
Oude gerechten die vooral in het najaar en in de winter worden gegeten. Het zijn van oorsprong boerengerechten, maar tegenwoordig meer bekend als een ware delicatessen.

Meatcuisine worstsoorten
MeatCuisine worstsoorten zijn authentieke mediterrane worstsoorten.
Deze producten laat kaasverzenden.nl in de Pyreneeën produceren, rijpen en drogen. Dit alles in een uniek lokaal microklimaat. Dit geeft de worsten een rijpe smaakvolle mediterrane smaak plus uiterlijk wat zorgt voor een goed onderscheidend vermogen ten opzichte van het bestaande gamma worst en vleeswaren in de Lage landen.

×
×
×
×
×
×
×